Uppdatera prenumerationen för Kaspersky-appen

Din prenumeration på Kaspersky Internet Security kan uppdateras automatiskt för att matcha de nya prenumerationsplanerna för Kaspersky-appen. Inga andra åtgärder krävs och inga fler avgifter debiteras. Alla prenumerationsvillkor som utgångsdatum eller datum för nästa automatiska förnyelse förblir desamma.

Prenumerationsplanen uppdateras på följande sätt:

Visa funktionerna i de olika prenumerationsplanerna.

För att fortsätta använda vissa appfunktioner med din prenumeration kanske du måste logga in på ditt My Kaspersky-konto.